Renoveer zelf eenvoudig jouw trap met de Trapbox. Alle benodigde materialen in een handige box.

waar wij voor staan

Wie is Topwebshop?

Topwebshop staat voor producten van topkwaliteit voor een duidelijke en eerlijke prijs. Met deze prijzen wordt door ons niet gestunt, wij garanderen liever kwaliteit en service. Wij denken met u mee, en bieden een unieke en uitdagende collectie aan op het gebied van comfortabel wonen en werken.

Wij gaan voor het beste advies en voor de beste oplossing waar het gaat om maatwerk. Wij staan voor noviteiten en leveren vakwerk. En we een hebben netwerk van lokale specialisten achter ons staan. Dat maakt ons vooruitstrevend.

Wij zoeken samenwerking met fabrikanten van unieke en eigenzinnige producten die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Alleen het beste bieden wij u via Topwebshop aan, zodat u deze op een ontspannen manier onder de loep kunt nemen. Voorzien van alle informatie, berekeningen en mogelijkheden voor advies op maat, zodat u op ontzorgde wijze uw wooncomfort kunt verhogen.

JeroenenNico

HOE HET BEGON, DE JAREN 60

Familiebedrijf

In de jaren 60 begon de onderneming van de familie Pover bij de overgrootvader van Jeroen. Al fietsend uit Zeeland kwam hij in Weesp terecht op zoek naar werk. Hij ging schilderen, en dit ging zo voorspoedig dat het al snel uitgroeide tot een schildersbedrijf.

Zijn zoon, de opa van Jeroen, kwam ook werken bij het bedrijf en ze begonnen naast het schildersbedrijf een winkel, de ‘Decorette’, in de Slijkstraat in Weesp. Er werden o.a. verf, behang, lijm en doe-het-zelf artikelen verkocht.

De grote bouwmarkten bestonden destijds nog niet en de doe-het-zelf winkel bleek een schot in de roos. Men kwam er niet alleen voor de producten, maar ook voor de sociale contacten die men vroeger nog vond in de buurtwinkel.

opanico

de verandering

Jaren 90

Omdat in de jaren 90 grote bouwmarkten als Karwei, Gamma e.d. in opkomst waren, besloot de familie Pover de zaak op andere leest te schoeien en verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein in Weesp. De winkel werd verkocht.

Ome Han kwam het team versterken en ging het schildersbedrijf verder uitbouwen. De vader van Jeroen, Nico Pover, stortte zich binnen het bedrijf op glaswerk. Eerst met voorzetramen, later ook met kunststof en aluminium kozijnen. Vervolgens was het nog maar een kleine stap naar rolluiken, zonweringen, overkappingen en serres. Pover werd vervolgens hoofdimporteur in Nederland van het Zwitserse concern Stobag zonweringen.

winkel_slijkstraat

Het ontstaan van

Topwebshop

Tijdens de bankencrisis in 2008 ging het moeizamer met het bedrijf, en Stobag nam in 2011 twee onderdelen van de Povergroep over, Pover Products (zonweringen) en Pover Weesp (kozijnen en serres). Het schilders- en glasbedrijf Pover ging zelfstandig verder onder dezelfde naam. Jeroen en zijn vader Nico bleven in eerste instantie werken bij Stobag, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Ze zagen kansen voor zichzelf en begonnen in 2013 met een nieuwe onderneming.

De focus lag op het verkopen van kwaliteitsproducten waarmee ze als familiebedrijf altijd al affiniteit hadden, echter op een geheel andere manier. Na veel brainstormen werd Topwebshop online gezet.

Hier kan men alweer jaren terecht voor praktische oplossingen voor je huis of werkomgeving. Wil je bijvoorbeeld energie besparen? Bij Topwebshop vind je topvoorzetramen. Ben je op zoek naar een veilige, maar ook duurzame oplossing voor je trapbekleding? De trapbox is speciaal door Topwebshop voor u samengesteld.

Tot op de dag van vandaag is Topwebshop een familiebedrijf. Zij werken uitsluitend met producten van partners en fabrikanten die kwaliteit leveren en blijven op zoek naar innovatieve producten die voor u de oplossing zijn om uw woon- of werkomgeving nog plezieriger te maken.

ontstaan_van_tw