Renoveer zelf eenvoudig jouw trap met de Trapbox. Alle benodigde materialen in een handige box.

met Wood You Care

Samen sterk voor het milieu

Wij zetten ons graag in

voor een groenere wereld

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, neemt Topwebshop een voortrekkersrol op zich door actief bij te dragen aan een betere wereld. In samenwerking met de milieuorganisatie Wood You Care, zet Topwebshop grote stappen richting een duurzamere toekomst. Maar wat betekent dit precies voor jou en hoe kun je zelf een steentje bijdragen?

Duurzaam ondernemen is niet alleen een trend, het is een noodzaak geworden. Topwebshop heeft dit begrepen en kiest ervoor om hun CO2-uitstoot te compenseren. Dit doen ze niet alleen, maar samen met hun klanten, relaties en andere organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Het resultaat? Het Topwebshop Bos, een initiatief dat zowel de planeet als de generaties na ons ten goede komt.

WYC_video_pic

Doe je mee?

Hoe werkt het?

Topwebshop werkt samen met Wood You Care, een organisatie die zich inzet voor het planten van bomen en het herstellen van natuurlijke habitats. Voor elke bestelling die bij Topwebshop wordt geplaatst, gaat een deel van de opbrengst naar dit prachtige project. Zo draag je als klant, zonder extra moeite, bij aan een groenere wereld.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan het Topwebshop Bos en samen met ons de wereld een beetje beter maken voor de volgende generaties? Het is eenvoudiger dan je denkt. Door je aankopen te doen bij Topwebshop, help je niet alleen mee aan het compenseren van CO2-uitstoot, maar steun je ook de missie van Wood You Care.

Elke boom die we samen planten, zorgt voor meer zuurstof, minder CO2 in de lucht en een gezondere leefomgeving voor dieren en mensen. Bovendien draagt jouw bijdrage bij aan het bewustzijn rondom duurzaamheid en inspireert het hopelijk anderen om ook hun steentje bij te dragen.

wyc_pic_001